Tiedote: Lappeenrannan YAG siirtyy

Youth Athletics Games (YAG) siirtyy heinä-elokuun taitteeseen. Nuorisoyleisurheilun suurtapahtuman piti olla Lappeenrannassa jo kesäkuun puolivälissä, mutta koronavirusepidemian luoman tilanteen takia YAG järjestetään 31.7.–2.8.2020. Tapahtumapaikka on Lappeenrannan Kimpisen kenttä.

– Kilpailun järjestelyt jatkuvat kohti heinä-elokuun taitetta. Luonnollisesti seuraamme koko ajan millaisia päätöksiä ja ohjeita viranomaisilta tulee liittyen tapahtumien järjestämiseen ja toimimme niiden mukaan, sanoo Suomen Urheiluliiton (SUL)  nuorisopäällikkö Piia Jäntti.

YAG:n ilmoittautumismaksut eli YAG:hen varatut kisapaketit siirtyvät automaattisesti uuteen ajankohtaan.

– Jos urheilijalla on selkeä este, ettei hän pysty uuden päivämäärän takia kisapakettia käyttämään, palautamme kisapaketin hinnan miinus 10 euron käsittelymaksu, Jäntti sanoo.

Alkuperäisille päiville varatut hotellit voi peruuttaa veloituksetta 25.4. mennessä. Hotellivaraus on myös mahdollista siirtää uuteen ajankohtaan 25.4. mennessä. Jos tämä ei onnistuisi, palautamme varausmaksun.

Hintaportaita ja viimeistä ilmoittautumispäivää YAG:n uusi ajankohta muuttaa seuraavasti:  1. hintaporras on voimassa 12.6. asti ja 2. hintaporras 19.7. asti. Ilmoittautuminen päättyy 19.7. ja viestijoukkueilla 23.7.

Viime vuonna Lahdessa järjestetty YAG keräsi paikalle noin  1 700 nuorta urheilijaa.

Lisätiedot:
Salli Kirvesmies
Pääsihteeri
Youth Athletics Games
046 922 2808
Katso uusin uutinen (20.5.2020): YAG siirtyy heinäkuuhun 2021