ILMOITTAUTUMINEN

LAJIT JA SARJAT 2019
 • Mobiililaitteella tämä sivu näkyy parhaiten näytön ollessa vaakatasossa
 • Juoksulajit vain omassa sarjassa.
 • Henkilökohtaisissa kenttälajeissa ja kävelyissä on mahdollisuus osallistua vanhempaan sarjaan, mikäli kyseistä lajia / samaksi lajiksi katsottavaa lajia ei omasta ikäluokasta löydy. Esimerkiksi T11 voi osallistua T12 kiekkoon koska lajia ei omassa sarjassa ole. Jos kisaat vanhemmassa sarjassa – huomioi, että aikataulusi pysyy mielekkäänä.

Lajiohjelma tytöt/naiset

Lajiohjelma pojat/miehet

 

KISAPAKETIT

Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä edullisemmin pääset mukaan!

Ilmoittautuminen on aukeaa 9.maaliskuuta ja on auki 1.6.2020 asti

Hintaporras 1. sulkeutuu 28.4.2020

Hintaporras 2. sulkeutuu 1.6.2020

Viestien ilmoittautuminen sulkeutuu 4.6.2020

Jälki-ilmoittautumisesta ilmoitetaan tarkemmat tiedot lähempänä viimeisen hintaportaan sulkeutumista. Tästä lisätietoa omalla välilehdellä.

Valmentaja- ja huoltajabonus seuralle

 • Jokaista kymmentä (10kpl) A-kisapakettia tai kymmentä (10kpl) B-kisapakettia vastaan seurasi saa maksutta yhden (1kpl) vastaavan valmentajan kisapaketin
 • Kun seurastasi ilmoittautuu bonukseen oikeuttava määrä urheilijoita: lähetä siitä tieto sähköpostilla osoitteeseen yag@sul.fi
 • Lisäämme seurasi kirjekuoreen oikean määrän maksuttomia passeja; älä siis ilmoita näitä valmentajapasseja kilpailukalenteriin

Urheilijoiden kisapaketit

A-kisapaketti 110€ / 128€

Osallistumisoikeuden kolmeen lajiin, koulumajoituksen perjantaista sunnuntaihin (12.-14.6.2020), yksi kisaruokailu per päivä (perjantai, lauantai ja sunnuntai), aamiaisen (lauantai ja sunnuntai) sekä iltapalan (perjantai ja lauantai), kisamateriaalin ja kisatuotteen.

 • lisäyö torstai-perjantai ostetaan erikseen, sis. majoituksen sekä ilta- ja aamupalan (+25€)
 • Majoituskoulu sijaitsee 400m Kimpisen kentältä. Osoite: Pohjolankatu 23, 53100 Lappeenranta

B-kisapaketti 65€ / 80€

Osallistumisoikeuden kolmeen lajiin, yksi kisaruokailu per päivä (perjantai, lauantai ja sunnuntai), kisamateriaalin ja kisatuotteen.

C-kisapaketti 45€ / 55€

Osallistumisoikeuden kolmeen lajiin, kisamateriaalin ja kisatuotteen.

D-kisapaketti 15€ / 20€

Osallistumisoikeuden yhteen lajiin.

Viestijoukkueiden ilmoittautumien

Viestijoukkueet ilmoitetaan erikseen oheisen linkin kautta. Viestijoukkueen ilmoittautuminen ei sisälly mihinkään kisapakettiin suoraan. Viestijoukkueeseen voi osallistua ilman kisapakettia. Viestijoukkueen ilmoittautuminen maksaa 15€/ joukkue.

Valmentajien ja huoltajien kisapaketit

A-kisapaketti 75€ / 90€  

Koulumajoituksen aamu- ja iltapaloineen perjantaista sunnuntaihin (12.-14.6.2020), yksi kisaruokailu per päivä (perjantai, lauantai ja sunnuntai), kisamateriaalin ja kisatuotteen.

 • Lisäyö koulumajoituksessa +25€, sis. aamu- ja iltapalan
 • Majoituskoulu sijaitsee 400m Kimpisen kentältä. Osoite: Pohjolankatu 23, 53100 Lappeenranta

B-kisapaketti 35€ / 50€      

Yksi kisaruokailu per päivä (perjantai, lauantai ja sunnuntai), kisamateriaalin ja kisatuotteen.

Valmentajakortteja, jotka oikeuttavat sisäkentälle pääsyyn annetaan 2 per seura. Kortti on tarkoitettu 9-11-sarjalaisten huoltajille. Muilta pääsy sisäkentälle on kielletty.

HUOM! Vanhemmat ja muu perhe voi tulla ilmaiseksi mukaan tapahtumaan kannustusjoukoiksi. Stadionin katsomoalueelle sekä kisatorille on vapaa pääsy!

OSTA KISAPAKETTISI - ILMOITTAUDU

Youth Athletics Games tapahtumaan ilmoittaudutaan kilpailukalenterin kautta.

 • Linkki kilpailukalenteriin
 • Myös lisälajit hankitaan kilpailukalenterin kautta, mutta ensin sinulla on oltava jokin muista kisapaketeista A/B/C/D.
 • Huomioithan, että Kisapaketti maksetaan Kilpailukalenteriin pankkitunnuksilla, jos tilauksesi ylittää 1000€ sinun on mahdollista valita Kilpailukalenterista perinteinen lasku sähköpostiisi.

Viestijoukkueiden ilmoittautuminen on auki 4.6. asti omalla sivulla

 • Viestijoukkueiden ilmoittautuminen tapahtuu myöhemmin ilmoitettavan linkin kautta.

Mikäli ilmoitat VAIN huoltajapaketin ostosta ilman urheilijan ilmoittautumista

 • Ole yhteydessä tästä sähköpostilla YAG@SUL.fi
 • Pelkän huoltajapaketin ostoa ei voi tehdä Kilpailukalenterin kautta.
 • Myös urheilijoiden A- ja B-passien oston yhteydessä tulevat maksuttomat huoltajapassit ilmoitetaan sähköpostilla: yag@sul.fi
LISÄLAJI-ILMOITTAUTUMINEN

Sinulla on ensin oltava A-, B-, C- tai D-kisapaketti, jonka jälkeen voit tehdä uuden ilmoittautumisen lisälajiin L-kisapaketilla kilpailukalenterin kautta. Pelkkä L-kisapaketti ei oikeuta kilpailemiseen.

Lisälajeja voit hankkia 1.4-1.6.2020 aikana.

Lisälajit maksavat 15€/laji.

Huomioi kilpailun aikataulu lisälajeja hankkiessasi siten, että kilpailutapahtuma säilyy osaltasi mielekkäänä.

VIESTIJOUKKUEIDEN ILMOITTAUTUMINEN

Viestijoukkueet ilmoitetaan myöhemmin ilmoitettavan linkin kautta. Viestijoukkueen ilmoittautuminen ei sisälly mihinkään kisapakettiin suoraan. Viestijoukkueeseen voi osallistua ilman kisapakettia. Viestijoukkueen ilmoittautuminen maksaa 15€/joukkue. Viestijoukkueiden viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.6.2020

YAG_viestit_varmistuslomake_2020 word
YAG_viestit_varmistuslomake_2020 PDF

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista myöhemmin ilmoitettavan ajankohdan puitteissa, lajeissa jotka ilmoitetaan varsinaisen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Jälki-ilmoittautuminen täällä:

OSANOTON MUUTOS TAI PERUMINEN

Ilmoittautumisesta tulee vahvistusviesti sähköpostilla, jossa on muokkaus-linkki Kilpailukalenteriin. Linkin kautta pääsee muokkaamaan jo tehdyn ilmoittautumisen tietoja tai perumaan ilmoittautumisen kokonaan.

Ilmoittautumisten muuttaminen Kilpailukalenteri.fi palvelun kautta sulkeutuu samalla kun ilmoittautuminen 1.6. Tämän jälkeen muutoksia ilmoittautumiseen ei voi tehdä!

Peruutukset tulee tehdä 1.6. jälkeen osoitteeseen yag@sul.fi

Peruutuksista 1.6. mennessä asti palautamme 50% lääkärintodistusta vastaan. Tämän jälkeen palautuksia peruutuksiin ei tehdä!