Hotellimajoituspaketit ovat nyt myynnissä

YAG:n hotellimajoituspaketit ovat nyt myynnissä YAG:n nettisivuilla Tapahtumainfo > Majoitus ja hotellipaketit.

Hotellimajoitus myydään YAG:n organisaation puolesta kahden yön kisapaketteina (pe 23.-25.7). Yhden tai useamman kuin kahden yön majoituksissa kannattaa kilpailijan olla suoraan yhteydessä hotelleihin. Majoitus maksetaan suoraan varauksen yhteydessä. Huomioithan, että suorituksen voi tehdä ainoastaan nettipankissa Debit puolella. Ryhmämajoituksissa voit ottaa yhteyden kisaorganisaatioon (salli.heinikainen@lum.fi).

Korona on runnellut osaltaan Lappeenrannan majoituspalveluita, josta johtuen varauksissa kannattaa olla nopea. Näin varmistat majoituksen haluamallasi alueella tai hotellissa. Lappeenrannan pienentyneestä majoituskapasiteetista johtuen suosittelemme käyttämään hyödyksi naapurikuntien hostelleja ja hotelleja, Lappeenrannasta pohjoiseen ja etelään kulkee nopea nelikaistainen tie, jonka johdosta siirtymät ovat autolla alle puoli tuntia.

Jos tapahtuma jouduttaisiin perumaan koronaepidempian johdosta, maksetaan tehdyt varausmaksut takaisin. Tästä kuitenkin pidätetään 10€ suuruinen osuus / huone, jolla kustannetaan syntyneet toimistokulut,

Varaajille lähetetään majoitusinfo tapahtumaviikolla. Majoitusvarauksia voi tehdä YAG:n nettisivujen kautta 23.6.2021 saakka, jos vain huoneita riittää.