Uskallanko varata majoituksen? – YAG:n hotellimajoituspaketit tulevat myyntiin 20.1.

YAG kilpaillaan ensi kesänä keskellä kiivainta kesäsesonkia, jonka johdosta hotellimajoitusten varaaminen ajoissa on entistä tärkeämpää. YAG on varannut kilpailijoilleen majoituskiintiöitä useista Lappeenrannan ja sen lähialueiden hotelleista, jotka tulevat myyntiin 20.1 YAG:n nettisivuilla. Koronaepidemian johdosta majoituspalveluiden toimialalla on ollut mittavia valtakunnallisesti ulottuvia haasteita, joka näkyy myös Etelä-Karjalassa hotellitarjonnan kapenemisena. Näistä syistä majoitus on suositeltavaa varata kuluvan talven aikana.

Imatran Valtionhotelli ihastuttaa linnamaisella ulkonäöllään.

Monessa kotitaloudessa pohditaan parhaillaan kiivaasti miten toimia, kun varmuutta ensi kesän koronatilanteesta ei ole. YAG:n järjestelytoimikunta kuitenkin vakuuttaa suunnittelutyötä tehtävän siten, että kilpailu voidaan toteuttaa arvoisellaan tavalla lähes kaikissa skenaarioissa.

Hotellimajoituspaketit kisoihin myydään kahden yön paketteina (pe 23.-25.7.2021). Yhden yön tai pidemmän aikavälin majoituksista kannattaa kysyä suoraan hotelleista. Majoitus maksetaan suoraan varauksen yhteydessä, eikä perutusta varauksista makseta palautuksia. Huoneen voi kuitenkin luovuttaa toisen henkilön, esimerkiksi seurakaverin käyttöön. Jos kilpailutapahtuma jouduttaisiin perumaan, tehdyt varausmaksut palautetaan varaajalle. Jokaisesta huoneesta pidätetään kuitenkin 10€ arvoinen varausmaksu, jolla katetaan peruutuksista seuranneet toimistokulut.

Hotelli Rakuuna toimii vanhassa kasarmirakennuksessa. Rakuunalla tarkoitetaan maustekasvin lisäski ratsastaen kulkevia sotilaita, joilla on Lappeenrannassa pitkät perinteet.