Vastatuuli pika- ja aitajuoksijoiden kiusana Luzernissa, Neziri aitoi voittoon, Korte toinen

Nooralotta Neziri voitti Luzernin kansainvälisissä kisoissa 100 metrin aitojen B-finaalin ajalla 13,22. Annimari Korte oli Sveitsissä toinen ajalla 13,26. Kisa juostiin 0,8 metriä sekunnissa puhaltaneeseen vastatuuleen.

– Olen tyytyväinen, että voitin b-erän ja kovia kilpakumppaneita, mutta kunto ei ollut nyt parhaimmillaan. Treenit ovat menneet hyvin, mutta jaloissa oli löysä olo. Odotin parempaa vaikka juostiin vastatuuleen, Neziri sanoi.

Neziri juoksee seuraavaksi Lontoossa Timanttiliigan kilpailussa 20. heinäkuuta.

– Toivoin, että olisin saanut parannettua kauden parastani, että olisin päässyt Lontoossa A-erään. Nyt menen varmaan B-erään, mutta sekin on Timanttiliigassa kova, Neziri sanoi.

Korte juoksi Luzernin kilpailussa pika-aidat kahdesti. Hän voitti aiemman 100 metrin aitojen startin ajalla 13,40. Tuo kilpailu juostiin 1,6 metriä sekunnissa puhaltaneeseen vastatuuleen.

Hanna-Maari Latvala juoksi Luzernissa 100 metrin alkuerissä eränsä seitsemänneksi ajalla 11,92. Kisa juostiin 1,3 metriä sekunnissa puhaltaneessa vastatuulessa.

Vastatuuli kiusasi myös miesten 110 metrin aidoissa. Elmo Lakka oli B-erässä viides ajalla 13,92. Erän voitti britti David King ajalla 13,68.

Luzernissa suomalaisista kisaavat tänään vielä Oskari Mörö ja Toni Kuusela.

The post Vastatuuli pika- ja aitajuoksijoiden kiusana Luzernissa, Neziri aitoi voittoon, Korte toinen appeared first on Yleisurheilu.fi.