Valtakunnallinen yleisurheiluviikko käynnistyi – urheilijavierailut avannut Astrid Snäll viihtyi Tammelassa

Tammelan Ryskeen urheilukoulu alkoi maanantaina poikkeuksellisen mukavasti, kun estejuoksija Astrid Snäll piipahti mukana innostamassa ja liikuttamassa lapsia. Tammelan tapahtuma oli osa valtakunnallista yleisurheiluviikkoa, jonka aikana urheilijoita vierailee kymmenessä tapahtumassa eri puolilla Suomea.

Snäll  muun muassa veti alkuverryttelyn ja vastaili lasten kysymyksiin. Uusi kokemus oli nuorelle estejuoksijalle mieluisa.

– Tosi hyvä meininki. Oli tosi hauskaa, tykkäsin kyllä olla, Snäll sanoi iloisena.

Seuraväki kehui sekä urheilijavierasta että iltaa ylipäätään:

–  Oli kyllä tosi kiva yu-koulun aloitus. Astrid kiersi meidän ryhmissä, ja lapset saivat esittää muutaman kysymyksen. Ryhmässäni lopuksi kysyin mikä oli parasta, jolloin yksi tyttö sanoi: Astrid ja korkeushyppy, Kaisa Laukkanen Tammelan Ryskeestä kertoi iloisena.

Tiistaina urheilijavieraita nähdään Kankaanpään seudun Leiskun taukokirmauksessa ja Kuopion Reippaan yleisurheilukoulun ystäväviikossa. Kankaanpäässä lapsia innostaa moukarinheittäjä Aaron Kangas ja Kuopiossa kuulantyöntäjä Eveliina Rouvali. Keskiviikkona Saarijärven Pullistuksen ja Mäntsälän Urheilijoiden seurakisojen avaukset saavat erityisen vieraan, kun Saarijärvellä menossa mukana on Saija Seppä ja Mäntsälässä Eveliina Määttänen. Torstaina Vehkalahden Veikkojen urheilukoulun avauksessa vierailee Tomas Wecsten ja Ylöjärven Urheilijoiden urheilukoulun avauksessa Ossi Kekki. Kaipolan Vireen tapahtumaan osallistuu perjantaina Ilari Manninen ja Liedon Parman yleisurheilu tutuksi -tapahtumaan lauantaina Markus Teijula.

Seuraamme yleisurheiluviikkoa sekä nettisivuillamme että somessa.
#yleisurheiluviikko #nuorisoyleisurheilu #yleisurheilukoulu #seurakisat #kunniakierros

(Kuva: Janne Kuusela / Tammelan Ryske)

The post Valtakunnallinen yleisurheiluviikko käynnistyi – urheilijavierailut avannut Astrid Snäll viihtyi Tammelassa appeared first on Yleisurheilu.fi.