T-klubin valmennusseminaari tarjoaa huipputietoa: Pärmäkoski, Nummela, Saarinen, Uusitalo 

T-klubin ja Hämeenlinnan kaupungin perinteikkään syksyn valmennusseminaarin teema on tänä vuonna Harjoittele ja valmenna oikein. T-klubin, eli Hämeenlinnan Tarmon entisten yleisurheilijoiden yhdistyksen seminaari järjestetään Hämeenlinnan Raatihuoneella lauantaina 28.9.2019.

Seminaari järjestään 13. kertaa. Seminaarin moniulotteista tematiikkaa ansioituneet alustajat valottavat seuraavasti:

Urheilulääketieteen näkökulmasta aiheeseen pureutuu liikuntalääketieteen ja kliinisen fysiologian erikoislääkäri Arja Uusitalo. Hän huomioi esityksessään myös tyttöjen ja naisten valmentamisen erityiskysymykset.

Harjoittelun rytmittämisen sekä valmennuksen perinteisen periodisaatio-ohjelmointimallin (peruskunto-, kilpailuun valmistava- ja kilpailukausi) osalta kuulijoita haastavat liikuntatieteiden maisteri Aapo Räntilä sekä filosofian tohtori ja liikuntatieteiden maisteri Pekka Matomäki. 

Nuorten harjoittelun erityisiä haasteita tuo esille Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen (KIHU) urheilufysiologian johtava asiantuntija, liikuntatieteiden tohtori Ari Nummela, joka toimii myös nuorten kestävyysjuoksijoiden valmentajana.

Useissa lajeissa menestyksekkäästi työskennellyt fysiikkavalmentaja Tommi Pärmäkoski puhuu urheilijoiden tukiverkostosta ja valmentamisesta sen ytimenä.

Lahti Ski Games´in pääsihteeri Aino-Kaisa Saarinen valottaa uippu-urheilijan näkemystä urheilu-urastaan ja sen kulloisistakin tarpeista. Seminaarin juontaa liikuntaneuvos Jarmo Mäkelä.

kotisivultamme

T-klubin aiemmin järjestämien valmennusseminaarien antia voi käydä katsomassa: tästä linkistä

Ilmoittautumiset: 

olavi.vuorinen@pp.inet.fi 20.9. mennessä  Osallistumismaksu 30 € (sisältää luennot ja kahvitarjoilun)  ilmoittautumisen yhteydessä T-klubin tilille: Nordea FI46 1135 3000 3192 44 viitenumero: 3900 

Tarkempi ohjelma ohessa: 

Valmennusseminaarin ohjelma 2019

Lisätiedot: 

Olavi Vuorinen

Puheenjohtaja, T-klubi

040 7572332

Jarmo Mäkelä

0400 506014

The post T-klubin valmennusseminaari tarjoaa huipputietoa: Pärmäkoski, Nummela, Saarinen, Uusitalo  appeared first on Yleisurheilu.fi.