Pulli ponnisti voiton Espoossa, pisin hyppy painui täpärästi yliastutuksi

Kaipolan Vireen Kristian Pulli ponnisti Syyskuun pituushyppykisan voittoon Espoon Leppävaarassa tuloksella 795. Toiveissa ollut MM-tulosrajan tai MM-kisojen rankingin rajatuloksen rikkominen eivät onnistuneet, vaikka lähellä se oli. Pullin kolmas hyppy oli MM-rajan tuntumassa, mutta oli täpärästi yliastuttu.

– Hyviä hyppyjä tuli. Ponnistus ei vaan pysynyt parhaissa hypyissä lankun oikealla puolella, ja kun tämä oli neljän hyppääjän kilpailu, se alkoi painaa kolmen kierroksen jälkeen, Pulli viittasi tiiviiseen hyppytahtiin.

Pulli on kotimaan tilastokärki tuloksella 805, mutta MM-kisojen rankingin kautta Dohan rajatulos on tällä erää 810. Varsinainen MM-raja on 817.

Pulli kilpailee seuraavan perjantaina Espanjan Andújarissa ja se on hänelle viimeinen mahdollisuus hakea paikkaa MM-kisoihin, sillä tulosrajan tekoaika päättyy perjantaina.

– Ehkä tämä kilpailu jätti sopivasti hampaankoloon Espanjan kisaa varten. Toivotan, että siellä kävisi tuuri, eikä ainakaan tulisi näitä millituomioita, Pulli viittasi pitkään hyppyyn, jonka hän astui täpärästi yli Ruotsi-ottelussa ja  nyt Espoossa.

Espanjassa MM-kisapaikkaa jahtaa pituushyppääjistä myös HKV:n Roni Ollikainen.

Espoo, Leppävaara;

Syyskuun pituushyppykilpailu:

Miehet: 1) Kristian Pulli KaipVi 795, 2) Eero Haapala ViiPu 729

The post Pulli ponnisti voiton Espoossa, pisin hyppy painui täpärästi yliastutuksi appeared first on Yleisurheilu.fi.