Esbo IF hakee nuorisopäällikköä

Espoolainen urheiluseura Esbo IF hakee palvelukseensa kokopäiväistä nuorisopäällikköä vastaamaan seuran nuorisotoiminnan haasteisiin. Esbo IF on 1800 jäsenen yleisseura, jossa lasten- ja nuorten toimintaa on yleisurheilujaostossa ja voimistelujaostossa.

Työnkuvana on seuran lasten- ja nuorten perustoiminnan pyörittäminen sekä kehittäminen. Tarpeena on lasten- ja nuorten valmennuslinjan kehittäminen, joka tukee kilpailutoimintaa. Valmennuslinjassa lasten- ja nuorten toiminnassa on matalan kynnyksen ryhmät, harraste/haastajaryhmät sekä kilpailuryhmät.

Nuorisopäällikkö toimii myös lasten ja nuorten ryhmissä valmentajien tukena ja mentorina, valmentajana ja tarvittaessa päävalmentajan tuuraajana. Hän osallistuu valmentajien rekrytointiin sekä heidän sisäiseen kouluttamiseensa. Lisäksi edellytämme yhteistyötä koulujen ja päiväkotien kanssa.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa. Sosiaalisuus, järjestelmällisyys ja hyvät työyhteisötaidot ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielekkään työtehtävän, jossa voit varmasti nähdä oman työsi jäljet.

Hakijalta toivomme osaamista ja korkeaa motivaatiota seuraaviin tehtäviin:

  • Nuorisourheilun tuntemusta ja kokemusta seuratoiminnasta
  • Näkemystä nuoriso- ja seuratoiminnan kehittämisestä, valmennuslinjan kehittäminen, jalkauttaminen ja ylläpito
  • Suomen kielen lisäksi kykenet kommunikoimaan sujuvalla ruotsin kielellä
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja halua työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Tehtävään soveltuva koulutus (liikunta-alan koulutus)
  • Toimiminen valmentajana 1-2 ryhmässä/ikäluokassa
  • Seuran juniorivalmentajien ja joukkueenjohtajien kouluttaminen, mentorointi, ohjaaminen ja tukeminen
  • Seuran tapahtumien ja kilpailuiden järjestelyihin osallistuminen ja organisointi (seurakisat, seuraleirit, Nåid-kisat, Vattenfall seuracup, Rantamaraton, Kurrenkierros sekä koulu- ja päiväkotiyhteistyö)
  • Valmentajien, apuvalmentajien, joukkueenjohtajien (vastuuvanhempien) ja muiden toimihenkilöiden rekrytointi tarpeen mukaan
  • Yhteistyö lajiliiton ja muiden läheisten sidosryhmien kanssa (kunta, yhteistyöseurat)

Tehtävä on päätoiminen tai neuvoteltavissa myös hakijan toiveiden mukaan. Noudatamme 4 kk koeaikaa. Palkattavan henkilön esimiehenä toimii seuran toiminnanjohtaja.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksen sisältävä hakemuksesi sähköpostilla 24.9.2019 mennessä osoitteeseen sanna.saarman@esboif.fi

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sanna Saarman-Kemppi, 050-5773251, sanna.saarman@esboif.fi

The post Esbo IF hakee nuorisopäällikköä appeared first on Yleisurheilu.fi.