Tubettaja Ilaripro sekä kummiurheilijat Simo ja Saara Lipsanen viihtyivät YAG-tunnelmassa

Youth Athletics Games -tapahtumassa on tunnelmaa, josta ovat nauttineet lauantaina kisailijoiden lisäksi muun muassa tubettaja Ilaripro ja kummiurheilijat Simo ja Saara Lipsanen.

Ilaripro muistaa omilta juniorivuosiltaan muun muassa pelireissut. Lauantaina YAG-väki pääsi touhuamaan Ilaripron kanssa muun muassa futishaasteiden parissa.

– Mahtava päivä ollut täällä Lappeenrannassa, Ilaripro sanoi.

Paikalla nähtiin myös kummiurheilijat, kolmiloikkaaja Simo Lipsanen ja keihäänheittäjä Saara Lipsanen. Lipsaset nauttivat Ilaripron tavoin tunnelmasta.

– Hyvältä on näyttänyt, suuren urheilujuhlan tuntua. Paljon on lapsia ja nuoria paikalla, Saara Lipsanen sanoi hymyillen.

Hän uskoo, että YAG jättää osallistujille hienoja kokemuksia ja elämyksiä sekä mahdollisesti uusia ystäviä. Nuorison kisatapahtumasta nauttinut keihäänheittäjä palaa itse kilpailuihin elokuussa Lahden Motonet GP:ssä ja keskittyy nyt harjoitteluun. Harjoitustauolla on myös Simo Lipsanen, joka seurasi ilolla nuorempien suorituksia muun muassa 17-vuotiaiden miesten kolmiloikassa.

– Ihan hyvää tekemisen meininkiähän siellä oli, Lipsanen tuumi.

Hän iloitsi siskonsa tavoin siitä, että nuoria oli paikalla niin paljon. Lipsanen nautti hyvästä meiningistä ja toivoi junioreiden ottavan sen mukaansa tästä eteenpäinkin.

– Sellainen, että tehdään täysillä ja tosissaan, mutta kuitenkin hyvä meininki kaikilla, Lipsanen sanoi.