Seppänen hyvätasoisen moukarikisan ykkönen

Noormarkun Nopsan Tuomas Seppänen voitti moukarikilpailun kevään kotimaisella kärkituloksella 73,10. Hyvätasoisessa kilpailussa Kankaanpään Seudun Leiskun Aaron Kangas oli toinen heitettyään kolmen sentin päähän ennätyksestään tuloksella 72,87.

Henri Liipola tuloksella 72,37 ja ensimmäisen kilpailunsa sitten vuoden 2017 heinäkuun heittänyt Vehmaisten Urheilijoiden Aleksi Jaakkola viides tuloksella 70,87.  Jaakkola on taistellut polvivaivojen kanssa, mutta ylitti nyt kirkkaasti 22-vuotiaiden EM-rajan heti kauden avauksessaan.

– Vähän parani tulos siitä mihin talvella jäin, Seppänen viittasi heittolajien talvisessa eurocupissa heitetetyyn tulokseen 72,65.

– Viime viikolla olin jo vähän huolissani kun oli ukkeli niin treenijumissa, mutta siitä se on alkanut sulaa, Seppänen sanoi.

Naisten 200 metrillä Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Hanna-Maari Latvala pyyhälsi voittoon ajalla 23,75 ennen seurakaveriaan Anniina Kortetmaata (24,02). Kolmannenksi juossut Raision Kuulan Johanna Kylmänen juoksi ennätyksensä 24,35, joka on 17-vuotiaiden kaikkien aikojen tilastossa kuudenneksi paras aika.

The post Seppänen hyvätasoisen moukarikisan ykkönen appeared first on Yleisurheilu.fi.