Neziri toivoo ehjää ja kivutonta juoksua, Sillman toivoo tiukkaa ottelua

Simo Lipsanen, Nooralotta Neziri, Oskari Mörö ja Miia Sillman olivat odottavaisin tunnelmin, kun nelikko kertoili kuulumisia Vakuutusyhtiö Kalevan tilaisuudessa.

Neziri sai keskiviikkoisen harjoituksen perusteella tunteen, että kantapää on kisakunnossa. Hän toivoo tiukkaa kilpailua, koska uskoo sen olevan kaikille parhaaksi.

– En osaa sanoa tulostavoitetta, mutta toivon, että pystyn juoksemaan ehjän ja kivuttoman juoksun, Neziri tuumi omalta osaltaan.

Sillmania hymyilyttää hänen ensimmäinen mieleen nouseva muisto Kalevan kisoista on Tampereelta, jolloin hän oli nuorena tyttönä korinkantajana. Hän muistaa kantaneensa Niina Kelon koria ja ottaneensa myös kuvan Kelon kanssa. Nyt hän on itse Kalevan kisojen ottelun suosikkeja yhdessä Tampereen Pyrinnön seurakaverinsa Maria Huntingtonin kanssa.

– Toivottavasti tulee tiukka ottelu, ja saamme yleisölle annettua mukavaa katsottavaa, Sillman sanoi.

Oskari Mörölle jo Kalevan kisoihin pääsy on välivuosien jälkeen hieno juttu. Mestaruus 400 metrin aidoissa on juoksijan mielessä kirkas tavoite, mutta mutakin on:

– Suomen mestaruuden lisäksi paras Kalevan kisa -suoritus, eli 50,33:n alle, Mörö toivoi.

Simo Lipsanen pääsee kilpailemaan kotikentällään tilanteessa, jossa harjoittelua on hieman sotkenut nilkkojen jäykkyys. Mitään ei ole rikki, joten Lipsanen lähtee kilpailuun innolla mukaan.

– En ole päässyt kovia lajitreenejä tekemään niin kuin olisin halunnut, Lipsanen sanoo.

Kimpisen kenttä on hänelle tuttuakin tutumpi hyppypaikka.

– Aika napakka, pitää olla hereillä, Lipsanen arvioi.

Innolla omia suorituksiaan odottavat myös Pyhtään Yrityksen Iida Heino ja Valkealan Kajon Joona Niinikangas, jotka ovat kaksi esiurheilijoista tämän vuoden Kalevan kisoissa.

The post Neziri toivoo ehjää ja kivutonta juoksua, Sillman toivoo tiukkaa ottelua appeared first on Yleisurheilu.fi.