Nestlé for Healthier Kids -iltapäiväkerhot liikuttavat alakoululaisia syksyllä 10 paikkakunnalla

Alakoululaisten syksyyn virtaa ja vinkkejä tuo kymmenellä paikkakunnalla Nestlé for Healthier Kids -iltapäiväkerho, joka on liikuttanut ja ilahduttanut lapsia jo useilla paikkakunnilla.

Syksyllä yleisurheilun ja terveellisen ravinnon iloa koululaisille paikkakunnillaan tuovat Siikalatvan Urheilijat, Äänekosken Urheilijat, Veitsiluodon Kisaveikot, Kankaanpään seudun Leisku, Virtain Urheilijat, Liperin Taimi, Seinäjoen Seudun Urheilijat, Toivakan Rivakka, Suomussalmen Rasti ja Vantaan Salamat.

Kankaanpään seudun Leisku on yhteistyössä Kankaanpään kaupungin kanssa liikuttanut koululaisia iltapäiväkerhoissa jo viime vuonna, ja jatkaa mielellään samaa Nestlé for Healthier Kids -iltapäiväkerhojen merkeissä.

– On hienoa olla mukana tuomassa liikuntaa ja mukavaa tekemistä alakoululaisten iltapäiviin yhteistyössä kaupungin kanssa. Jos iltapäiväkerhoista joku innostuu seuratoimintaammekin, se on plussaa, Kankaanpään seudun Leiskun toiminnanjohtaja Tia Kraft sanoo seuran ja kaupungin hyvää yhteistyötä kiitellen.

Nestlé for Healthier Kids on Nestlèn ja Suomen Urheiluliiton yhteistyöohjelma. Sen tavoitteena on lisätä koululaisten liikkumista yleisurheilun kautta ja tietoa terveellisestä ravinnosta. Nestlè for Healthier Kids -ohjelma toimii maailmanlaajuisesti ja Suomessa sitä on toteutettu vuodesta 2014 alkaen vuosittain 20 paikkakunnalla.

The post Nestlé for Healthier Kids -iltapäiväkerhot liikuttavat alakoululaisia syksyllä 10 paikkakunnalla appeared first on Yleisurheilu.fi.