Kemppaisesta SUL:n valmennus- ja koulutusasiantuntija ja Espoon Tapioiden valmennuspäällikkö

Jorma Kemppainen työskentelee jatkossa Suomen Urheiluliiton (SUL) valmennus- ja koulutusasiantuntijana ja elokuun alusta alkaen ostopalvelusopimuksella myös Espoon Tapioiden valmennuspäällikkönä.  Sopimus Tapioiden kanssa yltää vuoden 2020 loppuun ja sisältää option jatkosta.

SUL:ssa Kemppainen on toiminut useissa valmennustehtävissä, viimeksi valmennusjohtajana.

– Kemppaisen tehtävänä on vahvistaa liiton ja suurten seurojen yhteistyötä ja liiton huippuvalmentajien koulutusta. Ajatuksena on saada Kemppaisen vahva osaaminen ja pitkä kokemus hyödyttämään parhaalla tavalla kenttä – ja seuratason toimintaa, sanoo SUL:n valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola.

– Kemppaisen tehtävänkuva on myös askel eteenpäin meneillään olevassa liiton valmennusorganisaation uudelleenjärjestämisessä, joka viedään päätökseen vuoden 2020 loppuun mennessä.

Espoon Tapioissa Kemppaisen keskeisimmät työtehtävät valmennuspäällikkönä ovat valmennustoiminnan -ja järjestelmän suunnittelu, organisointi, ylläpito, kehittäminen ja johtaminen seuran osoittamien resurssien puitteissa.

– Tehtäviin kuuluvat myös sopimus- ja talenttiurheilijoiden valmennus- ja asiantuntijapalveluiden järjestäminen, valmentajien rekrytointi ja osaamisen kehittäminen, sekä yhteistyö seuran sidosryhmien, kuten Urhean ja Espoon kaupungin kanssa, kertoo Tapioiden puheenjohtaja Esko Kuha.

Lisätiedot:

Kari Niemi-Nikkola

Suomen Urheiluliitto

Valmennusjohtaja

0400 603263

kari.niemi-nikkola@sul.fi

 

Esko Kuha,

Espoon Tapiot

Puheenjohtaja,

040 506 3301,

esko.kuha@kolumbus.fi

The post Kemppaisesta SUL:n valmennus- ja koulutusasiantuntija ja Espoon Tapioiden valmennuspäällikkö appeared first on Yleisurheilu.fi.