Kävelykilpailu IPV:n Superpesis-ottelun puoliajalla, Partanen, Kinnunen ja Neuvonen mukana

Kotimaiset kävelyn kärkinimet Aku Partanen, Jarkko Kinnunen, Elisa Neuvonen ja Hele Haapaniemi ovat tiistaina (9.7.) mukana 3000 metrin kävelyssä, joka järjestetään Superpesiksen Imatran Pallo-Veikot–Kitee ottelun puoliajalla.

Kilpailulla IPV haluaa tukea kävelyä, elokuun alussa (1.-4.8.2019) Lappeenrannassa järjestettävien Kalevan Kisojen markkinointia, ja tarjota Ukonniemen kentän yleisölle uusia elämyksiä.

– Etelä-Karjalassa järjestettävä suurtapahtuma Kalevan kisat on meille luonteva yhteistyökumppani. IPV pyrkii järjestämään joka kausi ottelutapahtumiin erikoistapahtumia ja tänä vuonna meille suurin ponnistus Ukonniemessä on tämä kävelykisa, sanoo IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää.

Miehistä kävelykilpailuun ovat osallistumisensa ovat vahvistaneet Aku Partanen, Jarkko Kinnunen, Joni Hava ja Jaakko Määttänen. Naisista mukana ovat ainakin Elisa Neuvonen, Hele Haapaniemi ja Peppi Ahponen.

– Tämä on todella kiva tapahtuma meille kävelijöille. Kisoja on aika vähän muuten ja tässä pääsee omassa kotimaakunnassa esiintymään sellaiselle yleisölle, joka eivät välttämättä ole niin paljon meidän kilpailuja seuranneet, Aku Partanen sanoo.

Miesten Superpesiksen ottelu IPV-Kitee ottelu alkaa tiistaina 9.7.2019 klo 18.00. Kävelykilpailu nähdään ottelun puoliajalla.

Lisätietoja

https://www.facebook.com/events/2397918137105716/

The post Kävelykilpailu IPV:n Superpesis-ottelun puoliajalla, Partanen, Kinnunen ja Neuvonen mukana appeared first on Yleisurheilu.fi.