Joko varasit YAG-majoituksen, parhaat paikat hupenevat?

Joko varasit majoituksen Lahden Youth Athletics Games -tapahtumaan? Lahdessa kilpaillaan 14.-16. kesäkuuta

– Majoituskuviot kannattaa katsoa kuntoon pian, jos haluat jonkun tietyn majoituksen. Koulumajoitukseen on 300 paikkaa ja niitä on varattu jonkin verran. Myös hotellikiintiöt hupenevat Lahdessa nopeasti, koska kaupungissa on kesällä useampia tapahtumia, sanoo tapahtuman viestintävastaava Matti Hannikainen.

Lahdessa koulumajoitus on Salpausselän peruskoululla, joka sijaitsee aivan Lahden stadionin vieressä.

–  Hyvää majoitustilaa löytyy myös Vierumäen- ja Pajulahden urheiluopistoilta sekä Messilästä, Hannikainen muistuttaa.

Osanoton varmistus vain viesteissä

Youth Athletics Games palaa Lahteen vuoden tauon jälkeen. Nuorisoyleisurheilun jokakesäiseen suurtapahtumaan tavoitellaan noin 2500 osallistujaa. Kilpailut käydään yhdellä kentällä, eli Lahden stadionilla, joten se vaatii kilpailun järjestäjiltä tarkkaa suunnittelua.

Kilpailun sujuvuutta on parannettu poistamalla osanoton varmistus kaikista kilpailuista paitsi viestinjuoksuista.

– Mietimme tätä pitkään ja tulimme siihen johtopäätökseen, että tämä tuo lisää merkittävästi kisan sujuvuutta osallistujien näkökulmasta. Callingissa kasataan porukka yhteen ja lähdetään suorituspaikoille tekemään ennätyksiä. Se mahdollistaa paremman valmistautumisen tapahtumaan, kun eräjaot ovat hyvissä ajoin tiedossa, Hannikainen sanoo.

– Tapahtuman sujuvuutta lisätään monilla muillakin pienillä muutoksilla. Esimerkiksi juoksuja on Lahden stadionilla yhtä aikaa etu- ja takasuoralla.

Halvin hinta voimassa huhtikuun loppuun

Nyt on vielä hetki aikaa hyödyntää Youth Athletics Gamesin edukkaimmat hinnat. Ensimmäinen ja halvin hintaporras sulkeutuu 30. huhtikuuta. Seuraava hintaporras menee kiinni 3.kesäkuuta.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 5.-11.6 välisen ajan lajeissa jotka ilmoitetaan varsinaisen ilmoittautumisajan päätyttyä.