Etelätalo, pika-aitureiden maaotteluvoitto ja Piispanen mukana Vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken äänestyksessä

Urheilugaalassa palkittavan vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken äänestys on käynnistynyt. Yleisurheilusta mukana ovat Lassi Etelätalon kolmas heitto Dohassa keihäänheiton MM-finaalissa, jolla nousi neljänneksi, Annimari Kortteen, Nooralotta Nezirin ja Reetta Hurskeen juoksema 100 metrin aitojen kolmoisvoitto Ruotsi-ottelussa Tukholman olympiastadionilla sekä Toni Piispanen voitto 100 metrin ratakelauksessa Brysselin Timanttiliigassa .

Kaikkiaan äänestyksen ensimmäisessä vaiheessa on mukana 22 sykähdyttävää urheiluhetkeä vuodelta 2019. Lisäksi yleisöllä on mahdollisuus ilmoittaa oma ehdokkaansa mukaan äänestykseen.
Ensimmäinen äänestysvaihe kestää sunnuntaihin 24. marraskuuta asti. Sen jälkeen kymmenen eniten ääniä saanutta hetkeä etenee äänestyksen toiseen vaiheeseen, joka käynnistyy 1. joulukuuta.

Äänestys huipentuu Urheilugaalan suorassa tv-lähetyksessä 16.1.2020, jolloin suomalaisia eniten sykähdyttänyt urheiluhetki palkitaan Uno-palkinnolla. Katso kaikki ehdokkaat ja käy äänestämässä tästä linkistä. Molemmissa äänestysvaiheissa voi äänestää vain kerran.

The post Etelätalo, pika-aitureiden maaotteluvoitto ja Piispanen mukana Vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken äänestyksessä appeared first on Yleisurheilu.fi.