ECCO on Helsinki City 5 -juoksun uusi nimikkokumppani

Helsinki City 5 -juoksun uusi nimikkokumppani on ECCO. Kilpailu on osa Helsinki City Running Day (HCRD) -juoksutapahtumien kokonaisuutta, joka järjestetään 16. toukokuuta. ECCO oli mukana Helsinki City Running Day – tapahtumassa viime vuonna ja siirtyi ensi vuodelle HCRD:n kiivaimmin kasvavan juoksun nimikkokumppaniksi.

– Helsinki City Running Day on energinen ja hyväntuulinen tapahtuma, jossa kohtasimme viime vuonna valtavan määrän ihmisiä ja saimme brändiämme hyvin esille. Tapahtuma sopii myös hyvin yhteen ECCO-brändin kanssa, jossa yksi keskeinen asia on aktiivinen, luonnollinen liikkuminen ja siihen sopivat jalkineet, sanoo KRM Kenkä Oy:n Country manager Merja Virpiö.

– Yhteistyön jatkamiseen vaikutti myös saumattomasti toimiva yhteistyö järjestäjän kanssa, ja että tässä toteutuu brändi- ja taktinen markkinointi sopivassa suhteessa.

Helsinki City 5 järjestettiin ensimmäisen kerran osana Helsinki City Running Day -tapahtumaa viime vuonna. Silloin mukana oli noin 600 juoksijaa. Tälle vuodelle osanottajamäärä lähes tuplaantui ja kasvun ennakoidaan jatkuvan ensi vuonna.

– Helsinki City 5 on matalan kynnyksen tapahtuma, jossa kuka tahansa voi tulla kokemaan juoksun suurtapahtuman tunnelman. Kilpailun kärjen osalta se on kovan tason maantiejuoksu, joka on kerännyt mukaan  kestävyysjuoksun kotimaisia huippuja, sanoo Suomen Urheiluliiton asiakkuuspäällikkö Tuuli Taskinen.

 

Lisätietoja:

Tuuli Taskinen

Asiakkuuspäällikkö

Suomen Urheiluliitto

050 599 6161

tuuli.taskinen@sul.fi

 

Merja Virpiö

Country manager

KRM Kenkä Oy

044 323 1730

mkau@krm.ag

The post ECCO on Helsinki City 5 -juoksun uusi nimikkokumppani appeared first on Yleisurheilu.fi.