Viestijoukkueiden ilmoittautuminen päättyy 8.6.

Viestijoukkueen ilmoittautuminen ei sisälly mihinkään kisapakettiin. Viestijoukkueeseen voi osallistua ilman kisapakettia. Viestijoukkueen ilmoittautuminen maksaa 20€/joukkue.

Viesteissä voi kilpailla seurajoukkueella tai useamman seuran urheilijoista koostuvalla yhdistelmäjoukkueella. Seurajoukkueiden määrää ei ole rajoitettu, mutta seuralla saa olla juoksijoita vain yhdessä yhdistelmäjoukkueessa / laji / sarja. Yhdistelmäjoukkue on tarkoitettu ensisijaisesti pienemmille seuroille, jotta nämäkin pääsisivät osallistumaan viestikisoihin. Yhdistelmäjoukkueet kilpailevat sijoituksista samassa kilpailussa seurajoukkueiden kanssa, mutta yhdistelmäjoukkueiden tulokset eivät ole tilastokelpoisia.

Viestijoukkueiden viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.6. Myös ilmoittautumisen peruutukset tulee tehdä 8.6. mennessä. Viestijoukkueiden ilmoittautumisten peruutukset sähköpostitse osoitteeseen yag@sul.fi.

Peruuttamatta jätetyistä joukkueista peritään normaali ilmoittautumismaksu.

Viestien ilmoittautumismaksut laskutetaan seuralta ilmoittautumisajan päätyttyä (eräpäivä 12.6). Kilpailuun osallistuminen edellyttää maksettua ilmoittautumismaksua.

ILMOITA VIESTIJOUKKUE TÄSTÄ