Tasokas kisa käynnissä Virroilla: Etelätalo yli 81 metrin, Kuusela puhkaisi 80 metriä

Joensuun Katajan Lassi Etelätalo palasi yli 80 metrin heittäjien kerhoon viiden vuoden tauon jälkeen. Etelätalo heitti Virroilla toisellaan 81,95. Kilpailu on vielä kesken.

Etelätalon toisen kierroksen heitto on hänen parhaansa sitten vuoden 2014, jolloin hän heitti ennätyksensä 84,98. Hän oli samana vuonna Zürichin EM-kisoissa neljäs.

Etelätalo, 31, sijoittuu tuloksellaan kuluvan kesän kotimaan tilastossa toiseksi. Edellä on vain Vantaalla toukokuussa 82,17 heittänyt Oliver Helander.

Hyvin aloitti Virroilla kilpailun myös Kuortaneen Kunnon Toni Kuusela, Hän heitti ensimmäisellään ennätyksensä 79,86 ja paransi sen kolmannella kierroksella lukemiin 80,85.  Ensi kertaa urallaan 80 metrin rajan puhkaissut Kuusela on kesän kotimaan tilastossa nyt kolmas.

Etelätalo on kilpailussa toisena ja Kuusela kolmas. Kilpailua johtaa Trinidadin Keshorn Walcott, jonka kolmas heitto kantoi 84,81.

The post Tasokas kisa käynnissä Virroilla: Etelätalo yli 81 metrin, Kuusela puhkaisi 80 metriä appeared first on Yleisurheilu.fi.