Neziri juoksee Kalevan kisoissa, kantapää ei oireillut harjoituksessa

Nooralotta Neziri juoksee Lappeenrannassa torstaina alkavissa Kalevan kisoissa. Neziri teki keskiviikkona Jyväskylässä Kalevan kisoihin valmistavan harjoituksen ja totesi oikean jalan kantapään tervehtyneen niin hyvin, että hän voi juosta Lappeenrannassa 100 metrin aidat.

– Ilman aitoja juostessa kantapäässä ei tuntunut mitään. Aitoessa tuntui aivan pienen pieni pistos, jonka takia juoksemista ei tarvinnut varoa. Uskon, että sekin tunne ehtii poistua, kun tässä on vielä kaksi päivää kisoihin, Neziri sanoi.

Neziri jätti kantapääkipujen takia viime viikolla Joensuun GP-kilpailun toisen startin juoksematta. Sittemmin kantapää magneettikuvattiin ja siihen laitettiin kortisonia.

– Olen ollut neljä päivää kokonaan juoksematta. Nyt jännitti mennä harjoitukseen, kun pelkäsin, että joudunko katsomaan Kalevan kisat tv:stä, mutta kaikki meni hyvin, Neziri sanoi keskiviikkona.

Neziri on ilmoitettu Kalevan kisoissa myös 100 metrille. Se juostaan lauantaina, kun 100 metrin aidat kilpaillaan perjantaina.

– 100 metrin tilannetta katsotaan sitten aitojen jälkeen Neziri sanoi.

Neziri on tällä kaudella juossut 100 metrin aidat 12,90 ja puolustaa Lappeenrannassa Suomen mestaruutta

The post Neziri juoksee Kalevan kisoissa, kantapää ei oireillut harjoituksessa appeared first on Yleisurheilu.fi.