Neziri jäi täpärästi finaalista Lontoossa: Loppu ei ollut sellaista liitoa kuin parhaimmillaan

Nooralotta Neziri juoksi Timanttiliigan Lontoon kisojen 100 metrin aitojen alkuerässä 12,97. Finaalipaikka jäi viiden sadasosan päähän. Siihen vaadittiin 12,92.

– Juoksu tuntui hyvältä puoliväliin asti, mutta loppu ei nyt ollut sellaista liitoa kuin se joskus parhaimmillaan on, mutta ihan ookoo juoksu ja kroppa tuntui hyvältä. Finaalikin jäi vain sadasosien päähän, Neziri sanoi.

Neziri oli kakkoserässä kahdeksas. Erän voitti Jamaikan Megan Tapper ennätyksellään 12,63. Juoksu oli Nezirille kauden toinen Timanttiliigassa. Hänen mukaansa niitä tarvitaan.

– Meillä on kotimaassa kova taso, ja Suomessa saa hyviä kisoja. On kuitenkin tärkeä päästä juoksemaan myös näitä kisoja, joissa ihan kaikki menevät kovaa ja juostaan rintamassa, Neziri sanoo.

Seuraavan kerran Neziri kilpailee keskiviikkona Joensuun gp-kilpailussa, jossa hän kohtaa muut kotimaan kärkinimet Annimari Kortteen ja Reetta Hurskeen.

– Siinä juoksussa on sitten taas ekstralatausta, Neziri viittasi juoksijoiden hyvähenkiseen keskinäiseen kilpailuun.

The post Neziri jäi täpärästi finaalista Lontoossa: Loppu ei ollut sellaista liitoa kuin parhaimmillaan appeared first on Yleisurheilu.fi.