Hese-kisa – vauhtia ja vilskettä vuodesta toiseen! 

Hese-kisa on 5-6 luokkalaisille järjestettävä yleisurheilun joukkuekisa, jossa kisataan luokasta muodostuvan joukkueen kanssa koulun, paikkakunnan, piirien ja valtakunnan mestaruuksista.

Koulu- ja kuntakisat toteutetaan koulujen, kuntien ja alueen seurojen välisenä yhteistyönä ennen piirikisoja jo nyt syksyllä 2019 tai keväällä 2020.

Matalan kynnyksen kilpailu

Ota yhteyttä paikkakuntasi yleisurheiluseuraan koulukisojen järjestämisestä. Kisan säännöt ja ohjeet nettisivuilta. Kuntakisoja varten on tehty pöytäkirja ja diplomi, jotka voit ladata sähköisenä materiaalit kohdasta. Jokaisen kunnan kaikki halukkaat joukkueet pääsevät eri puolilla Suomea järjestettäviin Hese- piirikisoihin huhti- toukokuussa 2020. Piirikisojen voittajajoukkueet kutsutaan valtakunnalliseen finaaliin 19.toukouuta 2020 Tampereelle.

Kisat ovat täysin maksuttomia ja kaikki koulut saavat osallistua Hese-kisoihin! Hese-kisat ovat osa Suomen Urheiluliiton ja Hesburgerin H-hetki koululiikuntaohjelmaa.

Sääntöjä parannettu ja modernisoitu

Sääntöjä on muutettu palautteiden perusteella. Yhä useammalla oppilaalla on nyt mahdollisuus osallistua. Sukkulaviestissä, pituudessa, keihäässä ja kierrosviestissä kuusi tyttöä ja kuusi poikaa kisaavat, mutta heidän ei tarvitse olla kaikissa lajeissa samat henkilöt. Lisäksi poikia on mahdollista korvata tytöillä, jos luokasta ei riitä tarpeeksi poikia kilpailemaan.

Luokkien ilmoittautuminen mukaan piirikisoihin:

 Ilmoittautumionen sähköisesti: www.yleisurheilurekisteri.fi / palvelutunnus: 2020HESE.

30.11.2019 mennessä ilmoittautuneiden luokkien kesken arvomme kaksi treenipäivää Hese-kisakummien kanssa.

Treenipäivät arvotaan joulukuussa ja voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

 

Lisätiedot:

H-hetki.net

Piia Jäntti, Nuorisopäällikkö

050 470 2622, piia.jantti@sul.fi

The post Hese-kisa – vauhtia ja vilskettä vuodesta toiseen!  appeared first on Yleisurheilu.fi.