Haasta tubettaja Ilaripro 100 metrin juoksuun Lappeenrannassa 24.7.

Olemme haastaneet futishaasteita rakastavan Ilariprona tunnetun tubettajan Lappeenrannan YAG:hen tänä kesänä. Ilari pääsi toissaviikolla tutustumaan lajiin juoksija Benjamin Leen kanssa, kun Benjamin laittoi Ilarin juoksemaan aitoja, hyppäämään pituutta, heittämään keihästä ja juoksemaan häntä vastaan 400 metriä. Jos haluat tietää miten Ilari pärjäsi, käy kurkistamassa tapahtuman Instagram-tilin kohokohtiin kohdasta ”Ilaripro”.

Ilari otti haasteen vastaan ja saapuu Lappeenrantaan lauantaina 24.7. juoksemaan viittä onnekasta YAG-kilpailijaa vastaan 100 metriä ja samalla haastaa paikallaolijoita kilpailijoita ja katsojia futis- ja yleisurheiluaiheisiin haasteisiin. Ilari kertoo tästä haasteesta lisää lähempänä tapahtumaa omalla tilillään ja siitä miten on mahdollista päästä mukaan kisaamaan hänen kehittämiin haasteisiin.

Juokse Ilaria vastaan 100 metriä

Youth Athletics Games Instagram-tilillä on käynnissä SOME-kisa, josta voi voittaa osallistumisoikeuden 100 metrin kisaan Ilariprota vastaan. Juoksuun osallistuville luvassa tuotekassit ja Ilarin voittaneelle mainetta ja kunniaa yllätyspalkinnon kera. Kuinka osallistua kisaan:
1. Ilmoittaudu mukaan Youth Athletics Games kilpailu- ja elämystapahtumaan 8.7. mennessä osoitteessa https://kilpailukalenteri.fi/?cs=19&nid=25598#M17-110m%20aj 
2. Seuraa Youth Athletics Games tiliä Instagramissa
3. Kuvaa yleisurheiluaiheinen haastevideo (max 60sek)
4. Julkaise video 12.7. mennessä omalla tilillä ja merkitse videoon tilit @youthathleticsgames ja @nuorisoyleisurheilu sekä käytä #yaglappeenranta #yag2021 #yaghaaste
Arvomme haastevideoita tehneiden kesken viidelle (5) paikan 100 metrin kilpailussa Ilariprota vastaan lauantaille 24.7. (kilpailuaika noin klo 17.00).

Arvonnan järjestää @youthathleticsgames ja @nuorisoyleisurheilu. Instagram ei ole osallisena arvonnassa, eikä näin ollen sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla.
Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin 15.7. mennessä!

Seuraa: https://www.instagram.com/youthathleticsgames/?hl=fi
Käy katsomassa:
https://www.youtube.com/c/Ilaripro/featured
https://www.instagram.com/ilaripro/?hl=fi