Craftista Helsinki City Running Day -juoksupäivän pääyhteistyökumppani

Craft on yksi Helsinki City Running Day -juoksutapahtuman pääyhteistyökumppaneista seuraavat kolme vuotta. Suomen Urheiluliiton (SUL) ja Trexet Finlandin yhteistyösopimus kattaa vuodet 2020–2022.

– Craft on jatkossa Helsinki City Running Day -juoksupäivän pääkumppani urheilutekstiileissä. Keskeinen osa yhteistyötä ovat osallistumismaksuun sisältyvät tapahtuman osallistujapaidat. Sopimus on merkittävä molemmille osapuolille, sanoo SUL:n asiakkuuspäällikkö Tuuli Taskinen.

Oy Trexet Finland Ab toimitusjohtaja Janne Mäkelä näkee Helsinki City Running Day -yhteistyön luontevana jatkeena nykyiselle kumppanuudelle yleisurheilumaajoukkueen kanssa.

– Näemme, että Craft-brändin kuuluu olla Suomen suurimman juoksutapahtuman vaatettaja, joten on luonnollista, että yhteistyö laajenee ja Craftista tulee Helsinki City Running Dayn vaatettaja, Mäkelä sanoo.

Helsinki City Running Day -tapahtuma järjestetään ensi vuonna 16. toukokuuta. Se on kolmas kerta, kun juoksijoille on Helsingissä tarjolla samana päivänä  Garmin Helsinki City Marathon, Helsinki City Run puolimaraton, Helsinki City Marathonviesti, Helsinki City 5 -katujuoksu, Helsinki City Double, eli maraton ja puolimaraton sekä lapsille Minimarathon.

– Craft näkyy Helsinki City Running Day -tapahtumassa sen aikana ja tapahtuman viestintäkanavissa läpi vuoden. Craft varustaa myös Helsinki City Running Day yhteislenkkien ohjaajat, Taskinen kertoo.

The post Craftista Helsinki City Running Day -juoksupäivän pääyhteistyökumppani appeared first on Yleisurheilu.fi.